PIANOLES

Mijn pianolessen zijn afgestemd op jouw wensen: op je wat je leuk vindt, op wat je kan en op wat je wilt bereiken. We stemmen samen af hoe je je graag wilt ontwikkelen. Belangrijkste elementen in de pianoles zijn de ontwikkeling van het muzikale gehoor, het ritmische gevoel, het noten lezen en de techniek van het pianospelen.


Als je beginner bent, leer ik je van notenschrift lezen. We beginnen ook meteen met eenvoudige populaire liedjes, je kan dus al snel aan iemand je pianokunsten laten horen.


Tijdens de les maak ik regelmatig filmpjes van de liedjes die je moet spelen, zo weet je thuis ook nog precies wat je moet doen. Dat maakt het oefenen een stuk makkelijker en leuker! Hieronder vind je twee voorbeelden van liedjes die je al meteen bij mij kan leren: 


TARIEVEN

Een les duurt een half uur, je kunt er ook voor kiezen om een uur les te nemen. Daarnaast is het mogelijk om 1x in de week les te volgen, 1x in de 2 weken behoort ook tot de mogelijkheden. Naast privé-lessen kan je ook duo-lessen volgen. 


Voor de lessen gelden de volgende voorwaarden: 

√ De lessen worden in blokken van 4 lessen vooruitbetaald, ik verstuur via Whatsapp een Tikkie en factuur

√ Wanneer je verhinderd bent, bied ik de mogelijkheid om een les te verzetten naar een ander tijdstip binnen dezelfde week, mits je dit minimaal 24 uur voor de les meldt

√ Mocht ik verhinderd zijn voor een ingeplande les, dan wordt de les ingehaald

√ Tijdens schoolvakanties worden er geen lessen gegeven

Privé-lessen

Duo-lessen

Tot 21 jaar

Tot 21 jaar

Tijdsduur

Per les

Tijdsduur

Per les

€ 12,50 p.p.

€ 25,00 p.p.

30 min

60 min

€ 22,50

€ 45,00

30 min

60 min

Vanaf 21 jaar

Vanaf 21 jaar

Tijdsduur

Per les

Tijdsduur

Per les

30 min

60 min

€ 25,00

€ 50,00

30 min

60 min

€ 15,00 p.p.

€ 30,00 p.p.

AANMELDEN PROEFLES!

© ALmuziek 2020